Podsticajne mere za poljoprivrednike u 2011.godini - Vesti Soko TV

Podsticajne mere za poljoprivrednike:: Pomoćnik ministra poljoprivrede Slobodan Teofanov danas je sokobanjske poljoprivredne proizvođače upoznao sa novim Uredbama i podsticajnim merama u 2011. godini, koje odobrava Ministrastvo poljoprivrede.

Podsticajne mere za poljoprivrednike u 2011.godini - Vesti Soko TV
2 Mart 2011

02.03.2011. VEST – Podsticajne mere za poljoprivrednike

slobodan-teofanov Pomoćnik ministra poljoprivrede Slobodan Teofanov danas je sokobanjske poljoprivredne proizvođače upoznao sa novim Uredbama i podsticajnim merama u 2011. godini, koje odobrava Ministrastvo poljoprivrede. Ministarstvo sa nizom uredbi kojih ima 10-ak i ove godine subvencinisaće poljoprivredne proizviđače, a jedna od najpopularnijih mera je 14 000 dinara po hektaru za subvencionisanje osnovne primarne, odnosno ratarske i povrtarske proizvodnje, kaže Teofanov i dodaje da pored toga ima i niz subvencija vezanih za stočarstvo, za ulaganje u novu opremu za proizvodnju i preradu mleka i mesa. U razgovoru sa poljoprivrednicima Teofanov je ukazao i na probleme koji se javljaju u poljoprivredi kao i na mogućnosti prevazilaženja istih. Teofanov je takođe istakao ulogu države koja će i dalje brojnim merama da subvencioniše registrovana poljoprivredna gazdinstva u nameri da pomogne poljoprivrednicima. Sastanku je prisustvovao i Narodni poslanik Dejan Nikolić. Nikolić kaže da je ovaj sastanak veoma značajan za naše poljoprivredne proizvođače jer su se ovom prilikom detaljnije upoznali sa podsticajnim merama koje će Ministrstvo poljoprivrede sprovesti tokom ove godine.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt