Podpresednica SNS, Zorana Mihajlović posetila Sokobanju

Potpredsednica SNS prof. dr Zorana Mihajlović danas je posetila Sokobanju. Na štandu se obratila građanima i rekla da u Sokobanji Demokratska stranka za 20 godina, koliko je na vlasti, nije uspela da reši problem deponije niti snabdevanja vodom, niti da i

Podpresednica SNS, Zorana Mihajlović posetila Sokobanju
3 Oktobar 2015

Potpredsednica SNS prof. dr Zorana Mihajlović danas je posetila Sokobanju. Na štandu se obratila građanima i rekla da u Sokobanji Demokratska stranka za 20 godina, koliko je na vlasti, nije uspela da reši problem deponije niti snabdevanja vodom, niti da izgradi obilaznicu, i istakla da je u Vojvodini, gde su demokrate na vlasti, prosečna plata niža nego u centralnoj Srbiji, kao i da je i u Sokobanji plata niža nego u centralnoj Srbiji.

Zorana Mihalović je pozvala stanovnike Sokobanje da podrže listu SNS i predsednika te stranke Aleksandra Vučića.

"Želimo da se u Sokobanji živi mnogo bolje, isto onako kao u centralnoj Srbiji", poručila je potpredsednica SNS-a.

"Kao što Vlada Srbije ne ostavalja nijedan grad i kraj zaboravljenim tako i naša stranaka i lista nikada neće zaboraviti nijedan deo Srbije. Zajedno možemo mnogo više da uradimo za Sokobanju.

Ujedinjeni možemo da pobedimo lokalnu vlast u Sokobanji i pokažemo da i tu može bolje da se živi, da se napravi obilaznica i vodovod, kao i da se ukloni deponija. "Nekim je trebalo 20 godina samo da pričaju, a mi ćemo to da uradimo u narednih nekolio godina.

Sokobanja će dobiti svoju obilaznicu", kazala je Mihajovićeva.

Tokom obilaska Sokobanje građani su zahvalili na ispunjenom obećanju vlade da će rekonstruisati prilazni put Specijalnoj bolnici Ozren i za selo Jezero, što je i urađeno u 2015.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt