Pobednica kvalifikacionog takmičenja BESEDE U ZORANOVU ČAST Milena Petruševski

Pobednica kvalifikacionog takmičenja BESEDE U ZORANOVU ČAST Milena Petruševski:: Poslednje kvalifikaciono takmičenje u besedništvu u čast pokojnog premijera održano je u subotu u Sokobanji u hotelu „Moravica“.

Pobednica kvalifikacionog takmičenja BESEDE U ZORANOVU ČAST Milena Petruševski
28 Februar 2011

28. 02. 2011. VEST - BESEDE U ZORANOVU ČAST

Milena-PetruÅ¡evski Poslednje kvalifikaciono takmičenje u besedništvu u čast pokojnog premijera održano je u subotu u Sokobanji u hotelu „Moravica“. Demokratska stranka i Fond „Dr Zoran Djindjić šesti put organizuju takmičenje u besedništvu pod nazivom „Besede u Zoranovu čast“, u sklopu obeležavanja 8 godina od ubistva i deset godina od izbora prvog demokratskog premijera Srbije dr Zorana Djindjića. Tema ovogodišnjeg takmičenja, koju su gradjani izabrali putem internet ankete, je citat Zorana Djindjića „Pre nego što baciš kamen na drugog, reci šta si uradio, a kvalifikacioni ciklus takmičenja završen je u subotu u Sokobanji. Učestvovalo je jedanaestoro takmičarki i takmičara. Kvalitet besede, originalnost izvodjenja, jasnost poruke i reakciju publike ocenjivao je žiri u sastavu: minisrar trgovine i usluga u Vladi Srbije, Slobodan Milosavljević, glumica, Bojana Ordinačev, profesorka srpskog jezika i književnosti, Marija Milenković, predsednik opštine Sokobanja, Dimitrije Lukić i pobednik prošlogodišnjeg takmičenja, Toma Vukić. Treće mesto osvojila je Katarina Avramović iz Sokobanja, drugo, Milena Ilić iz Niša, a pobednica kvalifikacionog takmičenja, koja se plasirala u polufinale je Milena Petruševski, apsolvent književnosti iz Niša.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt