Peta etapa 51. biciklističke trke Kroz Srbiju - Vesti TV Sokobanja

Peta etapa 51. biciklističke trke Kroz Srbiju voziće se 17. juna na relaciji Niš-Sokobanja. Start je u 11 časova, u centru Niša a cilj u centru Sokobanje, kod Komercijalne banke.

Peta etapa 51. biciklističke trke Kroz Srbiju - Vesti TV Sokobanja
6 Jun 2011

06.06.2011. VEST – Biciklistička trka

Peta etapa 51. biciklističke trke "Kroz Srbiju" voziće se 17. juna na relaciji Niš-Sokobanja. Start je u 11 časova, u centru Niša a cilj u centru Sokobanje, kod Komercijalne banke. Dužina staze je 84,5 km a očekuje se da biciklisti stignu na cilj oko 13 h. Proglašenje pobednika je planirano u 13:15, a u 13:30 održaće se konferencija za novinare. Biciklisti će prespavati u Sokobanji, a sledećeg dana start trke biće u 11:30, ispred zgrade sokobanjske Opštine, kada kreće šesta etapa sa ciljem u Kladovu. Pored Sokobanje, Niša i Kladova ovogodišnji suorganizatori trke biće i Ruma, Pale, Bajina Bašta, Užice, Lepenski vir i Beograd kao glavni cilj ovogodišnje trke.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt