Park za venčanja na Adi Ciganliji

Omiljeno beogradsko izletište Ada Ciganlija, dobilo je park za venčanja. Već je sklopljen jedan brak, a interesovanje budućih mladenaca je, prema rečima izvršnog direktora Ade Ciganlije, veliko. Ovaj park prvi je te vrste u Srbiji.

Park za venčanja na Adi Ciganliji
23 April 2009

Omiljeno beogradsko izletište Ada Ciganlija, dobilo je park za venčanja.

Već je sklopljen jedan brak, a interesovanje budućih mladenaca je, prema rečima izvršnog direktora Ade Ciganlije, veliko.

Ovaj park prvi je te vrste u Srbiji. U njemu je sve prilagođeno venčanju na otvorenom - tu je sojenica na betonskoj podlozi sa stolom predviđenim za matičara i mladence, a do sojenice vodi prilazna staza. Dekoracija prostora zavisi od mladenaca.

"Mladenci u zavisnosti od svojih želja, afiniteta, ideja mogu dekorisati prostor po svojoj želji, volji, naravno u dogovoru sa preduzećem, znači da mora da se uklapa u ambijent”, kaže izvršni direktor JP "Ada Ciganlija" Milan Ilić.

Venčanje na Adi Ciganliji mladence ne košta gotovo ništa. Potrebno je samo na vreme dogovoriti detalje i zakazati venčanje.

"Što se tiče Ade Ciganlije, sam prostor izdajemo besplatno, jedina obaveza je kupovina ove sadnice, što, takođe, mi organizujemo, tako da mladenci ne moraju da imaju još jednu obavezu”, rekao je Ilić.

“To je jedini trošak, a sve ostalo, ekstra, što se tiče dekoracije i ekstra sadržaja je na samim mladencima da odluče kako će to realizovati i mi ćemo im pomoći u tom”, kaže on.

Oltar i put do njega, opremljeni su reflektorima, pa će venčanja biti moguća i u večernjim satima.

Ideja o stvaranju parka za venčanja na Adi Ciganliji postoji već godinu dana.

Bilo je potrebno malo truda i vremena da se ta ideja i realizuje.

Jedini zadatak koji mladenci imaju jeste da posade drvo ispod kog će stajati metalna pločica sa njihovim imenima i datumom kad su sklopili brak.

Daleko od gradske buke i vreve, možda je pravo vreme i mesto da se kaže – “Da”...

Milica i Igor Solać - prvi su bračni par koji je izgovorio sudbonosno „DA“ u Parku za venčanja.

oOo

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt