Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu - Vesti TV Sokobanja

Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu do 10 godina,u organizaciji TK „Vegas“ održano je za vikend na terenima hotela “Zdravljak”. Na turniru je učestvovalo 19 takmičara- 9 dečaka i 10 devojčica.

Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu - Vesti TV Sokobanja
6 Jun 2011

06.06.2011. VEST – Tenis

Otvoreno prvenstvo Sokobanje u tenisu do 10 godina,u organizaciji TK „Vegas“ održano je za vikend na terenima hotela “Zdravljak”. Na turniru je učestvovalo 19 takmičara- 9 dečaka i 10 devojčica. U kategoriji devojčica treće mesto osvojila je Vedrana Živković iz Sokobanje, drugo mesto zauzela je Anastasija Stojanović, a prvo mesto pripalo je Teodori Vučić iz Beograda. U kategoriji dečaka trećeplasirani je Vuk Jovanović iz Niša, drugo mesto zauzeo je Veljko Pejčić takođe iz Niša a najuspešniji u ovoj kategoriji je Miloš Nedeljković iz Jagodine. Dejan Vasiljević- direktor turnira kaže da je prvenstvo uspešno organizovano i privedeno kraju.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt