OTVORENO PISMO - gospođi Tanji Nikolić

Povodom Vašeg posta na društvenoj mreži Facebook, ovim putem želim da Vam uputim nekoliko pitanja. Da li ste u Vašem post-u želeli da građane opštine Sokobanja podelite na nekoliko grupa? One za koje smatrate da zaslužuju da sa vama iz DS-a dišu isti

OTVORENO PISMO - gospođi Tanji Nikolić
27 Decembar 2016

DSS, NS, LDP

OTVORENO PISMO

- gospođi Tanji Nikolić, predsednici OO Demokratske stranke u Sokobanji i kandidatu za odbornika Gospođo Nikolić,

Povodom Vašeg posta na društvenoj mreži Facebook, ovim putem želim da Vam uputim nekoliko pitanja. Da li ste u Vašem post-u želeli da građane opštine Sokobanja podelite na nekoliko grupa? One za koje smatrate da zaslužuju da sa vama iz DS-a dišu isti vazduh, prolaze istim ulicama Sokobanje, na one ''napredne'', kako ste ih nazvali i na one koji ne zaslužuju bilo šta u ovom našem malom mistu. Da li ste kao predsednik opštinskog odbora jedne političke partije koja u nazivu ima ono ''demokratska'' dali sebi za pravo da nas delite na podobne i nepodobne? Kako ''oni iz napredne pojave'' i mi iz ''one treće grupe, kojoj ne želite da se obratite'' treba da shvatimo Vaše pisanije? Da li smo manje vredni da živimo u istom malom mistu sa Vama iz Demokratske stranke? Da li ste ovim post-om stanovnike opštine Sokobanja podelili na one koji mirišu, na one koji smrde i na one koji ''nit' smrde, nit' mirišu''? Da li ste pozivajući ljude da vam daju podršku i glasaju za vas, pokazali da vam u trenutku kada se neko odluči da vam ukaže poverenje neće biti bitno ko je iz koje grupe, već je za vas samo bitno da naše malo misto ostane u šakama porodice Nikolić i njima ''odanih'' ljudi? Da li ste ovim pokazali da ste, najmanje ''demokrata'', a da ste u stvari neko kome smeta drugačije mišljenje, drugačija vizija kako treba da izgleda naše malo misto, i da vam smetaju svi oni koji se ne plaše da to svoje mišljenje i javno iznesu? Da li mislite da bi ''oni napredni'' i mi iz ''treće grupe'' trebali da nosimo žute trake oko ruke, kako bi vi iz demokratske stranke tačno znali pored koga prolazite na ulici ili sedite u nekom kafiću?

Ovom prilikom vas pozivam da se javno izvinete svim građanima opštine Sokobanje, a pogotovo onima koji su ovim vašim stavovima direktno prozvani, ''naprednima'' i ''onima iz treće grupe''. I da vam objasnim, ako ne znate kako da objasnite ''one napredne'': to su članovi jedne političke partije koja se sasvim legitimna, kao i sve ostale na poltičkoj sceni Srbije. Da li neko podržava njihovu politiku i njihovog lidera, ostavite građanima da samo odluče. Nemojte se ponašati kao vrhovni sudija i uzimati sebi za pravo da nešto delite, a pogotovo ne ljude po ''grupama''.

p.s.

Obično pisma počinjem sa poštovani-a, i isto ga tako i završavam. Ali, ovom prilikom zaista ne mogu da vam ukažem nikakvo poštovanje jer ste u stvari pokazali svoje pravo lice. Još jednom vas pozivam da se javno izvinete, jer mislim da bilo koji gram vlasti ne dozvoljava bilo kome da vređa građane i deli ih po bilo čemu, iako ste na kraju vašeg post-a pokušali da se izvučete, a pogotovo to nisam očekivao od nekog ko je predsednik opštinskog odbora stranke koja u svom imenu nosi ono ''demokratska''.

Predrag Bata Stevanović

Kandidat za odbornika sa liste iz ''treće grupe''

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt