Opštinska liga i poraz FK Ozrena - Vesti RTV Sokobanja

Fudbaleri Ozrena su i juče u okviru 19. kolu u Pepeljevcu pretrpeli novi poraz od domaće ekipe / 12.kolo prolećnog dela Opštinske lige Sokobanja odigrano je za vikend. Postignuti su sledeći rezultati:

Opštinska liga i poraz FK Ozrena - Vesti RTV Sokobanja
7 April 2012

fudbal09.04.2012. VEST- FK Ozren

Posle ubedljivog poraza u 18. kolu Pomoravsko timočke zone u Resavici od FK Rembas prošle nedelje, fudbaleri Ozrena su i juče u okviru 19. kolu u Pepeljevcu pretrpeli novi poraz od domaće ekipe FK Pepeljevac identičnim rezultatom 3-0. Na tabeli trenutno Ozren zauzima 13. mesto i u narednom periodu predstoji mu grčevita borba za opstanak u Pomoravsko timočkoj zoni.

U narednom, 20. kolu fudbaleri Ozrena dočekuju ekipu FK Slatina, poslednjeplasiranu ekipu u ligi. Utakmica se igra u subotu 14. aprila na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 16 časova.


09.04.2012. VEST- Opštinska liga

12.kolo prolećnog dela Opštinske lige Sokobanja odigrano je za vikend. Postignuti su sledeći rezultati:

Napredak - Bukovik 0-2

Palilulac - Omladinac 1-5

Trebič - Slemen 2-1

Ozren 2 - Rtanj 0-1

Ekipa Mladosti je bila slobodna.

Prvoplasirana ekipa na tabeli je trenutno Omladinac iz Blendije, dok je druga ekipa Trebiča sa bodom manje i utakmicom manje.

Sledećeg vikenda sastaju se:

Mladost – Slemen

Rtanj – Napredak

Palilulac – Trebič

Ozren 2 – Omladinac

Slobodna je ekipa Bukovika.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt