Opštinska liga i FK Ozren - Vesti RTV Sokobanja

Prolećni deo Opštinske lige u fudbalu počeo je za vikend. U desetom kolu postignuti su sledeći rezultati:

Opštinska liga i FK Ozren - Vesti RTV Sokobanja
26 Mart 2012

26.03.2012. VEST - Opštinska liga

Prolećni deo Opštinske lige u fudbalu počeo je za vikend. U desetom kolu postignuti su sledeći rezultati:

sportNapredak-Slemen 0:3

Palilulac-Bukovik 3:2

Omladinac-Rtanj 1:0

Ozren 2-Mladost 6:1

Ekipa Trebiča u ovom kolu je bila slobodna. U sledećem kolu sastaju se Mladost-Napredak, Ozren 2-Bukovik, Rtanj-Palilulac, u derbiju kola u Blendiji sastaju se Omladinac-Trebič, dok je ekipa Slemena slobodna.


26.03.2012. VEST – FK Ozren

U 17. kolu Pomoravsko timočke zone fudbaleri Ozrena su u subotu 24. marta na stadionu Bata Nole na Podini savladali lidera na tabeli, ekipu FK Morava iz Ćuprije, rezultatom 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Milan Trivunac. Ovom pobedom fudbaleri Ozrena su napravili veliki korak u borbi za opstanak u Pomoravsko tomočkoj zoni. U narednom 18. kolu Ozren igra u Resavici protiv ekipe FK Rembas. Utakmica se igra u nedelju, 1. aprila sa početkom u 15h i 30 minuta.

26.03.2012. VEST – Ozren II

U desetom kolu Opštinske lige FS Sokobanje ekipa FK Ozren II sastavljena od kadeta i omladinaca FK Ozren savladala je ekipu FK Mladost iz Resnika rezultatom 6:1. Strelci za Ozren bili su Bogdan Cakić(3), Milan Gocić(2) a jedan pogodak postigao je Božidar Marinković.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt