OLI - Tolerancija i ljudska prava - Vesti Soko TV 10.02.2011.godine

Sokobanja, OLI - Tolerancija i ljudska prava:: Omladinska organizacija Sokobanja počinje sa realizacijom projekta kojim je predvidjena promocija civilnog sektora u Sokobanji, kojim je krajem prošle godine aplicirala kod Otvorenog kluba iz Niša.

OLI - Tolerancija i ljudska prava - Vesti Soko TV 10.02.2011.godine
10 Februar 2011

10. 02. 2011. VEST: OLI - Tolerancija i ljudska prava

omladinska-organizacija Omladinska organizacija Sokobanja počinje sa realizacijom projekta kojim je predvidjena promocija civilnog sektora u Sokobanji, kojim je krajem prošle godine aplicirala kod Otvorenog kluba iz Niša. Radiće se na promociji civilnog sektora, jačanju kapaciteta Omladinske organizacije, a biće organizovani i treninzi vršnjačke edukacije i edukacije mladih na temu: "Tolerancija i ljudska prava". Ovo je mini projekat u vrednosti od 1000evra, a koji traje 3 meseca. Zato će u okviru ovog projekta biti izradjen i "Vodić za snalaženje u civilnom društvu", u kome će biti objedinjeni podaci o svim organizacijama civilnog društva kod nas, čime se ove organizacije bave i njihovi kontakti, tako da mladi, prema svojim interesovanjima mogu da se jave organizacijama i uključe se u njihov rad.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt