OK Ozren se kvalifikovao u II odbojkašku ligu ISTOK

Utakmice su odigrane u novoj sportskoj hali, a na kraju turnira OK Ozren imao je povoda da slavi, prve dve ekipe Milenijum iz Niša i Ozren ušle su u II ligu Istok.

OK Ozren se kvalifikovao u II odbojkašku ligu ISTOK
13 Maj 2012

ok ozren14. 05. 2012. VEST: ODBOJKA

OK "Ozren" se kvalifikovao u II odbojkašku ligu "Istok". Sokobanja je bila domaćin kvalifikacionog turnira. U sklopu kvalifikacija odigne su 3 utakmice. U petak su se sastali OK Milenijum iz Niša i OK Morava iz Vladičinog Hana, a rezultat utakmice bio je 3:1, u subotu, OK Ozren i OK Morava, rezultat je bio 2:3, a u nedelju, OK Ozren i OK Milenijum, a utakmica je završena rezultatom 3:2. Utakmice su odigrane u novoj sportskoj hali, a na kraju turnira OK "Ozren" imao je povoda da slavi, prve dve ekipe Milenijum iz Niša i Ozren ušle su u II ligu "Istok".

14.05.2012. Čestitka

Povodom plasmana OK Ozren u Drugu srpsku ligu Istok, rukovodstvo i članovi FK Ozren uputili su čestitku sa željom da u novom takmičenju sa uspehom reprezentuju sokobanjski sport.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt