Odradjen probni test - Vesti TV Sokobanja

Od ukupno 154 učenika koji završavaju 8. razred, 149 je radilo test iz srpskog jezika a 150 test iz matematike, koji su održani u subotu 21. maja. Prosečan broj bodova iz srpskog jezika je 9,1 a iz matematike 9,2 boda.

Odradjen probni test - Vesti TV Sokobanja
23 Maj 2011

23.05.2011. VEST – Odradjen probni test

Od ukupno 154 učenika koji završavaju 8. razred, 149 je radilo test iz srpskog jezika a 150 test iz matematike, koji su održani u subotu 21. mają. Prosečan broj bodova iz srpskog jezika je 9,1 a iz matematike 9,2 boda. Pored boljeg prosečnog broja bodova, ove godine nije bilo učenika są 0 poena, što je takodje bolji rezultat u odnosu na prošlu godinu. Rezultati probnih testova objavljeni su danas i nalaze se na vratima učionica. Testovi će biti podeljeni nastavnicima, pa će oni zajedno są učenicima izvršiti analizu testova.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt