Odobrena dva projekta javnih radova - Vesti TV Sokobanja

Direkcija za urbanizam i izgradnju na javnom konkursu Nacionalne službe za zapošljavanje konkurisala sa 4 projekta javnih radova, a odobrena su 2.

Odobrena dva projekta javnih radova - Vesti TV Sokobanja
15 April 2011

15. 04. 2011. VEST: JAVNI RADOVI

javni radovi Direkcija za urbanizam i izgradnju na javnom konkursu Nacionalne službe za zapošljavanje konkurisala sa 4 projekta javnih radova, a odobrena su 2. Predlagač i izvodjač projekta Uredjenja i čišćenja korita reke Moravice je Direkcija za urbanizam i izgradnju, a drugi projekat je u partnerstvu sa JKP „Napredak“. Reč je o projektu Rekonstrukcije vodovodne mreže. Vrednost prvog projekta je oko 1 200 000 din, trajaće 3 meseca, a biće angažovano 11 radnika iz kategorije nezaposlenih koji najteže dolaze do zaposlenja. Projekat rekonstrukcije vodovodne mreže, čiji je izvodjač JKP „Napredak“ vredan je 3 600 000 din., od čega je 2 miliona učešće opštine Sokobanja. Realizacija će trajati 6 meseci, a biće angažovano 8 radnika iz iste kategorije. 13. aprila su dodeljene odluke o sprovodjenju javnih radova i praktično već od tog dana počelo je obezbedjenje uslova za potpisivanje ugovora i ja se nadam da će već od 1. maja oba preduzeća krenuti sa realizacijom, kaže direktorka Direkcije za urbanizam i izgradnju, Violeta Kostić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt