Od jeseni SB Ozren leči i srčanu insuficijenciju - Vesti TV Sokobanja

U Specijalnoj bolnici Ozren biće otvorena jedinica za lečenje srčane insuficijencije. Učestalost ovog oboljenja je velika sa tendencijom porasta, i mortalitet je visok.

Od jeseni SB Ozren leči i srčanu insuficijenciju - Vesti TV Sokobanja
15 Jul 2011

15. 07. 2011. VEST: SRČANA INSUFICIJENCIJA

U Specijalnoj bolnici “Ozren” biće otvorena jedinica za lečenje srčane insuficijencije. Učestalost ovog oboljenja je velika sa tendencijom porasta, i mortalitet je visok. Mi smo prepoznali ovaj problem koji je aktuelan u svetu i u kardiološkim krugovima Srbiji se preferira otvaranje ovih jedinica, kao što je bilo sa otvaranjem koronarnih jedinica, objašnjava internista Specijalne bolnice “Ozren”, Dragan Mitrović. Pristup je multidisciplinaran, ovim oboljenjem ne može da se bavi samo jedna specijalnost, a mi ispunjavamo sve uslove za otvaranje ove jedinice što se tiče opreme i kadra, kaže dr Dragan Mitrović. Očekujemo da se ispune i tehnički uslovi tako da se nadamo da će jedinica zaživeti do početka jeseni, dodaje on.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt