Očistimo Srbiju - Sokobanja - Vesti TV Sokobanja

Akcija “Očistimo srbiju” u našoj opstini, bila je veoma uspešna. Učestvovala su 1 404 volontera, sakupljeno je 426 džakova otpada i 90 kubnih metara otpada prikupljenog mašinski, saznajemo od lokalne koordinatorke akcije, Ružice Matić.

Očistimo Srbiju - Sokobanja - Vesti TV Sokobanja
7 Jun 2011

07. 06. 2011. VEST: OČISTIMO SRBIJU

Akcija “Očistimo Srbiju” u našoj opstini, bila je veoma uspešna. Učestvovala su 1 404 volontera, sakupljeno je 426 džakova otpada i 90 kubnih metara otpada prikupljenog mašinski, saznajemo od lokalne koordinatorke akcije, Ružice Matić. Ovi rezultai nam pokazuju da je broj učesnika u akciji u odnosu na prošlu godinu povećan, dok je količina prikupljenog otpada manja, što nam govori o o tome da je ekološka svest ljudi razvijenija i da smo spremni da se izborimo za bolju i zdraviju budućnost, rekla je ona. Akcija je uspešno sprovedena i širom Srbije. Više od 270.000 volontera čistilo preko 3.000 lokacija u 169 opština. Akcija je premašila sva očekivanja, izjavio je ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt