OBAVEŠTENJE - Javna rasprava za 07.12.2011. - Vesti TV Sokobanja

Skupština opštine Sokobanja obaveštava građane da je za 7 decembar zakazana Javna rasprava radi konsultovanja oko utvrđivanja radnih verzija Odluka koje će biti predmet usvajanja na Sednici u decembru mesecu

OBAVEŠTENJE - Javna rasprava za 07.12.2011. - Vesti TV Sokobanja
1 Decembar 2011

01.12.2011. Vest

javna rasprava

Zamenik predsednika Skupštine opštine Sokobanja Ljubiša Đorđević pozvao je građane da prisustvuju Javnoj raspravi u sredu 7. decembra u 17 časova u sali iznad vatrogasnog. Sve radne verzije pomenutih odluka objavljene su na sajtu opštine Sokobanja www.opstinasokobanja.com i istaknute su na oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Sokobanja. Zainteresovani mogu izvršiti uvid u radne verzije i dati svoje sugestije u pisanoj formi do 5. decembra preko pisarnice Opštinske uprave, poslati e-mail na: info@opstinasokobanja.com, ili na Javnoj raspravi.


24.11.2011. V E S T – Javna rasprava

Skupština opštine Sokobanja obaveštava građane da je za 7 decembar zakazana Javna rasprava radi konsultovanja oko utvrđivanja radnih verzija Odluka koje će biti predmet usvajanja na Sednici u decembru mesecu i to: radna verzija Odluke o budžetu Opštine Sokobanja za 2012 godinu, o lokalnim komunalnim taksama, o lokalnim administrativnim taksama, o vrednosti boda za obračun naknade građevinskog zemljišta za 2012, o određivanju početne cene za davanje u zakup lokacija za postavljanje manjih montažnih objekata, o davanju u zakup poslovnog prostora na teritoriji opštine Sokobanja, o izmeni Odluke o boravišnoj taksi, o izmeni Odluke o posebnoj naknadi za zaštitu i unapređenje životne sredine kao i o utvrđivanju visine jednokratnih novčanih pomoći za novorođenu decu. Sve radne verzije pomenutih odluka objavljene su na sajtu opštine Sokobanja www.opstinasokobanja.com i istaknute su na oglasnoj tabli Opštinske uprave opštine Sokobanja. Zainteresovani mogu izvršiti uvid u radne verzije i dati svoje sugestije u pisanoj formi do 5. decembra preko pisarnice Opštinske uprave, poslati e-mail na: info@opstinasokobanja.com, ili na Javnoj raspravi. Javna rasprava će biti održana 07.decembra u velikoj sali Skupštine opštine (iznad Vatrogasnog), sa početkom u 17časova.

Upozorenje!

Svako neovlašćeno korišćenje, kopiranje, umnožavanje i prikazivanje teksta "Radio televizije Sokobanja" sa sajta www.sokobanja.com, može biti predmet spora pred Osnovim sudom u Zaječaru sudska jedinica Sokobanja.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt