NOVE PEVAČKE ZVEZDE

Muzička agencija „ESTRADA“, iz Vrnjačke Banje, u saradnji sa produkcijskom kućom „DISKOS“, iz Aleksandrovca i „MELOS“-a, iz Čačka, organizovala je takmičenje pevača, amatera pod nazivom „NOVE ZVEZDE“.

NOVE PEVAČKE ZVEZDE
24 Jul 2009

Muzička agencija „ESTRADA“, iz Vrnjačke Banje, u saradnji sa produkcijskom kućom „DISKOS“, iz Aleksandrovca i „MELOS“-a, iz Čačka, organizovala je takmičenje pevača, amatera pod nazivom „NOVE ZVEZDE“.

Polufinalno takmičenje je održano u Sokobanji, na letnjoj pozornici „VRELO“, u sredu, 22. jula, 2009. godine i učešća je uzelo 24 takmičara, iz mnogih mesta Srbije: Vladičinog Hana, Blaca, Kruševca, Brusa, Vranja, Vrnjačke Banje, sa Kosova i Sokobanje.

Stručni žiri činili su: Srećko Šušić, estradni umetnik; Mija Milutinović, direktor Diskosa i Aca Matić, predsednik Melosa i vokalni solista. Takmičare, a potom i nastup Srećka Šušića pratio je orkestar „KOKTEL“, iz Kraljeva i oko 600 posetilaca letnje pozornice skoro tri sata je uživalo u svirci orkestra i nadpevavanju pevača-amatera.

Poseban utisak je ostavila i osvojila publiku, ali i žiri, svojim glasom mlađana Ikonija Stanković (16), iz Šilova, sa Kosova i najmlađi učesnik polufinala Danijel Vasić (12), koji su prošli u finale. Osim njih dvoje, još trinaest takmičara će se nadmetati u finalu u Vrnjačkoj Banji, 28. jula, ove godine. Od ukupno petnaest finalista, dve lepe devojke, divnog glasa, Milena Veljković (22) i Milena Alić (17), iz Sokobanje, putovaće u Vrnjačku Banju na završno takmičenje, sa željom da osvoje prvo mesto i zavrede nagradu, snimanje CD prvenca, u svojstvu nove muzičke zvezde srpske Estrade. Obema im želimo sreću i uspešan nastup u Vrnjačkoj Banji.

Legenda i doajen srpske folk scene, pevač Srećko Šušić, je nakon regularnog dela takmičenja amatera, otpevao nekoliko svojih starih hitova, koji se i danas mogu čuti na lokalnim radio-stanicama i oduševio sve prisutne. Dobar nastup i utisak pred publikom, svakako zavisi i od orkestra koji prati vokalnog solistu, a Koktel band, iz Kraljeva je bio na visini zadatka, neumorno i bez greške prateći sve učesnike više od tri sata. Druženje sa pevačima završeno je pola sata posle ponoći. Ulaznice su koštale samo 150 dinara i oni koji iz nekog razloga nisu posetili letnju pozornicu, ostali su uskraćeni za dobru zabavu.

Vidimo se u Sokobanji!

Sokobanja, 23.07.2009.g.

tekst i foto:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt