Noćni uspon na Rtanj / 03.07.2012.

PD Oštra čuka organizovalo je u nedelju noćni uspon na Rtanj. U akciji je učestvovalo nekoliko planinarskih društava iz cele Srbije – ukupno stotinak učesnika. Iz Sokobanje je bilo 20 – ak učesnika.

Noćni uspon na Rtanj / 03.07.2012.
3 Jul 2012

planinarsko drustvo ostra cuka03.07.2012. VEST – Mladen Antić

PD Oštra čuka organizovalo je u nedelju noćni uspon na Rtanj. U akciji je učestvovalo nekoliko planinarskih društava iz cele Srbije – ukupno stotinak učesnika. Iz Sokobanje je bilo 20 – ak učesnika. Kako je rekao Mladen Antić, predsednik PD Oštra čuka, čekanje svitanja na Rtnju je izuzetno iskustvo,a mnogima je to bilo prvi put. Sledeće akcije PD Oštra čuka su uspon na Rtanj 7. jula povodom biljoberskih svečanosti, zatim Babin zub i Midžor 14. jula, a u planu je uspon na Miroč u saradnji sa PD Vrh iz Kladova. Predsednik PD Oštra čuka pozvao je sve članove i zaljubljenike u prirodu da se na vreme prijave za ove akcije radi bolje organizacije.

nocni uspon

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt