Najtraženiji apartmani, studia i sobe 1. kategorije - Vesti TV Sokobanja

Popunjenost smeštajnih kapaciteta u Sokobanji je dobra, ali je slabija u odnosu na prošlu godinu. Prema račima Tanje Stevanović iz TA Sokoinfo najviše se traži smeštaj tipa apartmani, studia i sobe 1. kategorije.

Najtraženiji apartmani, studia i sobe 1. kategorije - Vesti TV Sokobanja
9 Avgust 2011

09.08.2011. VEST – SOKOINFO

sokoinfo Popunjenost smeštajnih kapaciteta u Sokobanji je dobra, ali je slabija u odnosu na prošlu godinu. Prema račima Tanje Stevanović iz TA Sokoinfo najviše se traži smeštaj tipa apartmani, studia i sobe 1. kategorije. Za sobe druge kategorije potražnja je manja, pa je i popunjenost te vrste smeštaja manja. Kako saznajemo u TA Sokoinfo počele su i najave za septembar mesec, a najveće interesovanje je za prvu polovinu meseca.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt