Moto skup 2011 Sokobanja - Vesti TV Sokobanja

Moto skup 2011 Sokobanja:: Četvrto okupljanje motociklista u Sokobanji, u organizaciji moto kluba Falcons, Opštine Sokobanja i OTKS Sokobanja održaće se od 22. do 24. jula.

Moto skup 2011 Sokobanja - Vesti TV Sokobanja
21 Jul 2011

21.07.2011. VEST – Moto skup

Četvrto okupljanje motociklista u Sokobanji, u organizaciji moto kluba „Falcons“, Opštine Sokobanja i OTKS Sokobanja održaće se od 22. do 24. jula. Za subotu 23. jul organizatori su pripremili bogat program. Egzibicionista Jure Križman iz Slovenije nastupiće u dva navrata od 17 i 30 i od 19h na igralištu kod škole. Defile motociklista kroz Sokobanju predvidjen je za 18 časova, a na centralnom gradskom trgu sa početkom u 21h nastupiće poznata rok grupa „ATOMSKO SKLONIŠTE“. Ove godine mesto okupljanja biće u parku pored Stare škole, u centru grada. Za sve učesnike skupa obezbedjeni su ručak i osveženje, a kako saznajemo od Dragana Andjelkovića, predsednika moto kluba "Falcons", očekuje se oko 1.000 bajkera sa i bez motora.

Zbog održavanja Moto skupa u subotu 23. jula u periodu od 8h do ponoći biće zatvorene ulice Mitropolita Mihaila od Doma Zdravlja do škole i 27. marta od škole do biblioteke.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt