Miliša Dinić, podneo ostavku na mesto predsednika SO Sokobanja - Vesti TV Sokobanja

XXIII sednica Skupštine opštine Sokobanja, prekinuta je pre glasanja za tačku, dopunu dnevnog reda: Odluka o davanju na korišćenje poslovnog prostora „Konak Park“, jer je pre glasanja za ovu tačku predsednik SO Sokobanja, Miliša Dinić, podneo ostavku.

Miliša Dinić, podneo ostavku na mesto predsednika SO Sokobanja - Vesti TV Sokobanja
11 Jul 2011

11. 07. 2011. VEST: SO Sokobanja

milisa dinic XXIII sednica Skupštine opštine Sokobanja, prekinuta je pre glasanja za tačku, dopunu dnevnog reda: Odluka o davanju na korišćenje poslovnog prostora „Konak Park“, jer je pre glasanja za ovu tačku predsednik SO Sokobanja, Miliša Dinić, podneo ostavku. Inače sve tačke dnevnog reda su usvojene, osim ove dopune, jer je ostavkom predsednika SO, sednica prekinuta i biće nastavljena u zakonskom roku. Ovo sam uradio iz ličnih motiva, a odbornici će imati priliku da se izjasne na nekoj budućoj sednici, kaže Dinić. Ja sam ovo uradio duboko verujući da radim ispravno, a verujem da i odbornici koji su bili spremni da drugačije glasaju takodje smatraju da rade ispravno, dodaje on. On je rekao da je siguran u to da odbornici nisu zlonamerni, ali da je on ipak drugačijeg stava. Ne želim da učestvujem u nečemu što bi opštini oduzelo zanavek imovinu koja je vredna ili ukoliko država vraća ovu imovinu vlasnicima onda bi smo ovakovom odlukom tim ljudima napravili poteškoće da dodju do te imovine, objašnjava Dinić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt