Milica Živanović - Vesti RTV Sokobanja

Pesnikinja Milica Živanović iz Poružnice dobila je Plaketu za zapažene rezultate na konkursima, manifestacijama i takmičenjima Saveza književnika u otadžbini i rasejanju.

Milica Živanović - Vesti RTV Sokobanja
6 April 2012

06.04.2012. VEST - Milica Živanović

Pesnikinja Milica Živanović iz Poružnice dobila je Plaketu za zapažene rezultate na konkursima, manifestacijama i takmičenjima Saveza književnika u otadžbini i rasejanju. Ovo je samo jedno u nizu priznanja za mladu pesnikinju Milicu, učenicu 8. razreda. Osim poezije Milica Živanović se bavi crtanjem i slikarstvom. Odličan je đak.Do sada je dobila oko četrdeset nagrada i priznanja, a između ostalih i prvu nagradu na likovnoj koloniji u Resniku. Član je Saveza književnika u otadžbini i rasejanju od 2005. Inače, ova organizacija broji oko 700 članova, dok u Sokobanji ima 12. Malu Milicu Živanović je otkrio čuveni pesnik Dobrica Erić, koji je i sam član Saveza književnika u otadžbini i rasejanju.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt