Mentoring za preduzetnike - Vesti TV Sokobanja

Nacionalna agencija za regionalni razvoj, u saradnji sa regionalnim agencijama, poziva mala i srednja preduzeća i preduzetnike da se prijave za pružanje usluga mentoringa.

Mentoring za preduzetnike - Vesti TV Sokobanja
6 April 2011

06. 04. 2011. VEST: MENTORING ZA PREDUZETNIKE

Nacionalna agencija za regionalni razvoj, u saradnji sa regionalnim agencijama, poziva mala i srednja preduzeća i preduzetnike da se prijave za pružanje usluga mentoringa. Mentoring je proces podrške preduzećima koja se nalaze u presudnom trenutku za razvoj ili opstanak, čiji je cilj prevazilaženje trenutne situacije. Pravo da se prijave imaju mala i srednja preduzeća i preduzetnici koji se bave proizvodnjom ili pružanjem usluga, koja su u većinskom domaćem privatnom vlasništvu i izmirila obaveze po osnovu poreza i doprinosa. Rok za prijavu je 6. maj. Na osnovu prijava, biće odabrano 150 preduzetnika i preduzeća kojima će biti pružena besplatna usluga mentoringa u trajanju od 50 sati, do kraja novembra. Svi zainteresovani za dodatne informacije mogu se obratiti Nacionalnoj agenciji za regionalni razvoj, kao i regionalnim agencijama.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt