Medjunarodna utakmica pasa ptičara - Vesti TV Sokobanja

Kinološko društvo-Sokobanja po odobrenju Kinološkog saveza Srbije i Medjunarodne kinološke federacije održaće Medjunarodnu utakmicu pasa ptičara. Utakmica će se održati u subotu. 9. aprila na terenima Lovačkog udruženja „Soko“.

Medjunarodna utakmica pasa ptičara - Vesti TV Sokobanja
4 April 2011

04. 04. 2011. VEST: Medjunarodna utakmica pasa ptičara

pticar

Derbi mladih engleskih ptičara do 30 meseci starosti i utakmica kontinentalnih ptičara i engleskih ptičara održani su u subotu, na terenima Lovačkog udruženja „Soko. Organizator je Kinološko društvo Sokobanja. Bodovna divljač za ovo takmičenje bila je jarebica. Derbi mladih engleskih ptičara održan je u subotu prepodne. Učestvovalo je dvadestak pasa. Uprkos vetru, derbi je uspešno završen. Najbolji pas bio je Bel, vlasnika Panagiotisa Manolakisa iz Grčke, srpskog odgajivača „Raikel“. U toku prepodneva održana je i utakmica kontinentalnih ptičara, kojih je bilo u malom broju, a popodne utakmica engleskih ptičara. Bilo je petnaestak učesnika. Dve seterke su imale odlične ocene. Prva je Luna, vlasnika Marka Krkesića, a druga Djina, Zorana Nikolića. Utakmica je uspela, kaže predsednik Kinološkog društva Sokobanja, Vojkan Mišljenović. Ekonomska kriza utiče na broj učesnika, jer je teško odvojiti sredstva za put, ali ipak kada je derbi u pitanju, zainteresovanih ima, a ovo je i prilika za promociju Sokobanje i naših terena, dodaje on.


Kinološko društvo-Sokobanja po odobrenju Kinološkog saveza Srbije i Medjunarodne kinološke federacije održaće Medjunarodnu utakmicu pasa ptičara. Utakmica će se održati u subotu. 9. aprila na terenima Lovačkog udruženja „Soko“. Očekuje se 35-40 učesnika,a bodovna divljač za ovo takmičenje je jarebica, saznajemo od predsednika Kinološkog društva Sokobanja, Vojislava Mišljenovića. Ovo je redovna utakmica, prošle godine je bila održana u Požarevcu, pretprošle u Nišu, a ove godine je Sokobanja dobila organizaciju, dodaje on. Posle utakmice, održaće se i derbi za mlade engleske ptičare do 30 meseci.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt