MAJSTORI KULINARSTVA

MAJSTORI KULINARSTVA::Petoro učenika, četiri redovna i jedan vanredni, srednje škole "Branislav Nušić", u Sokobanji, položilo je diplomski ispit iz kuvarstva, 29. avgusta, 2008. godine, tačno u podne.

MAJSTORI KULINARSTVA
30 Avgust 2008

Petoro učenika, četiri redovna i jedan vanredni, srednje škole "Branislav Nušić", u Sokobanji, položilo je diplomski ispit iz kuvarstva, 29. avgusta, 2008. godine, tačno u podne. Sve što su spremili postavili su na trpezu, kako bi profesorska komisija ocenila i degustirala, ne samo degustirala, i uživala svim čulima u jelima, salatama i poslasticama, koje su diplomci pripremili. Za njihovu obuku i znanje koje su stekli kroz trogodišnje školovanje, najzaslužnije su profesori Svetlana Matić, Dragica Miletić i Mila Bogojević. Buducnost novih majstora kulinarske veštine sad zavisi od njih samih, znanja koje su stekli, umeća i volje za kuvanjem. Ko zna, možda kroz neku godinu, nekog od njih gledamo na malim ekranima u TV emisijama, koje ima svaka televizija, za gastronome.

Diplomirali su Milijana Antić, Nenad Mihajlović, Ervin Šimić, Aleksandar Pešić i Srdan Putnik. Čestitamo! A probali smo, pomalo od svega što su izneli na trpezu i možemo reći - svaka čast!

Vidimo se, u nekom restoranu, u Sokobanji!

autor:

Vladimir S. Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt