Konferenciju za novinare SNS - Vesti TV Sokobanja

OO SNS sazvao je danas konferenciju za novinare. SNS je i ranije ukazivala na nezakonito donetu odluku SO Sokobanja, kaže predsednik OO SNS, Vlada Milojković.

Konferenciju za novinare SNS - Vesti TV Sokobanja
7 Jun 2011

07. 06. 2011. VEST: KZN, SNS

OO SNS sazvao je danas konferenciju za novinare. SNS je i ranije ukazivala na nezakonito donetu odluku SO Sokobanja, kaže predsednik OO SNS, Vlada Milojković. U pitanju je Odluka o davanju na korišćenje poslovnog prostora Konak Park, a odbornici su, kako je Milojković ranije rekao za našu televiziju telefonski glasali o izmenama i dopunama Odluke o davanju na korišćenje poslovnog prostora Konak park, koja se odnosila na smeštaj učenika. RTV “Sokobanja” je potražila odgovor od predsednika SO Sokobanja, Miliše Dinića koji nam je rekao da je služba koja se bavi pisanjem odnosno obradom teksta ispustila jednu reč koja se odnosila na smeštaj učenika i dodao je da je pravilnik najverovatnoje prekršen ovakvim vidom glasanja, ali da se u ovom slušaju pre svega radilo o hitnosti jer je toga dana dokument morao da se dostavi ministarstvu. Predsednik OO SNS, Vlada Milojković i član SNS-a, Danijela Vasiljević, kažu da nisu zadovoljni ovim odgovorom. OO SNS obaveštava opštinsku vlast da će zatražiti poništavanje ove dopune Odluke kao i ispitivanje validnosti svih dokumenata koji su nastali na osnovu nje.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt