Konačno pobeda

Fudbalski klub "Ozren", iz Sokobanje, koji se takmici u Pomoravsko-timockoj ligi, juce je na svom terenu savladao FK "Morava" iz Cuprije rezultatom 1 : 0.

Konačno pobeda
28 Septembar 2008

Fudbalski klub "Ozren", iz Sokobanje, koji se takmici u Pomoravsko-timockoj ligi, juce je na svom terenu savladao FK "Morava" iz Cuprije rezultatom 1 : 0.

Poslednjih nedelju dana u klubu "Zelenih" sa Podine, bilo je burno; igraci su zapoceli štrajk i u pitanju je bilo i odigravanje ove prvenstvene utakmice! Naime više meseci, unazad, igracima i treneru kluba nisu isplacivane novcane nadoknade. Dan pred utakmicu, treneru su isplaceni nekoliko licnih dohodaka, a igracima je predsednik opštine, Dimitrije Lukic obecao da ce sve obaveze prema igracima biti regulisane u ponedeljak. Igraci su pristali da odigraju utakmicu u nedelju, ali traže ostavke svih clanova Uprave kluba, koji su ih, kako kažu, zamajavali svih ovih meseci! Skupština kluba je zakazana i videcemo šta ce od svega biti.

Motivisani obecanjem predsednika opštine Sokobanja, igraci FK "Ozren" su istrcali na teren sa namerom da ostvare pobedu u susretu protiv lidera na tabeli lige. Od prvog zvižduka sudije, igraci Ozrena su zapoceli seriju napada, sa dosta dobrih kombinacija i brzih prodora ka protivnickom golu. Citavo prvo poluvreme se igralo na polovini FK "Morava", ali pogodaka nije bilo. Nervoza je bila prisutna kod igraca, bilo je dosta prekida zbog prekršaja i samo u prvom poluvremenu trojica fudbalera Ozrena su "požuteli"! Stotinak prisutnih navijaca, kao i posmatraci sa strane, slažu se u proceni da je sudijska trojka bila naklonjenija gostujucem timu i da su Zeleni u nekoliko situacija ošteceni, ali sudijska mora da se poštuje.

U nastavku igre repriza prvog dela utakmice: Ozren napada, juriša, igraci daju sve od sebe, ali odbrana Cupricana odlicno brani svoj šesnaesterac i prilaze golu. I kada se cinilo da ce ovaj duel biti završen najnepopularnijim rezultatom, u 55. minutu, iz jednog kontranapada, Boban Petrovic, igrac domacih, je iskoristio nepažnju golmana gostiju i lob udarcem sa oko 35 metara, postigao tako dugo željeni pogodak. Do kraja utakmice se više taktiziralo, malo odugovlacilo, izvršene su zamene igraca i rezultat 1 : O, Ozrenci su uspeli da sacuvaju i osvoje tri boda, koja dosta znace.

Nadamo se da ce i na Skupštini kluba problemi biti rešeni, na zadovoljstvo kako igraca, tako i Uprave kluba i navijaca!

Vidimo se na stadionu "Bata Nole", u Sokobanji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt