Klub za mlade u Žučkovcu - Vesti RTV Sokobanja

Klub za mlade u selu Žučkovac otvoren je u subotu. Za tu namenu izdvojene su posebne prostorije u zgradi osnovne škole koje su renovirane, a opremljene su stolom za stoni tenis.

Klub za mlade u Žučkovcu - Vesti RTV Sokobanja
27 Februar 2012

27.02.2012. VEST - Klub za mlade u Žučkovcu

Klub za mlade u selu Žučkovac otvoren je u subotu. Za tu namenu izdvojene su posebne prostorije u zgradi osnovne škole koje su renovirane, a opremljene su stolom za stoni tenis. Ceo projekat je iniciran od strane meštana sela, odnosno njihovog odbornika Zorana Živanovića, a pomoć je dala Opština Sokobanja. Cilj je, kako je rekao Živanović, da se konačno reši problem društvenog života mladih u Žučkovcu. U narednih godinu dve, prostorije bi trebalo opremiti LCD televizorom, kompjuterom, internetom i pikadom, što će finansirati meštani. Otvaranju kluba prisustvovali su i zvaničnici Opštine Sokobanja, a predsednik Dimitrije Lukić je pohvalio aktivizam ljudi iz sela i dodao da su ovakvi projekti u toku i u Vrelu, Nikolincu i Čitluku.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt