KAMENUJU GA MARSOVCI!

I, dok naši stručnjaci tvrde da je to, sve, čista laža-i-paralaža, reklamni trik, marketinški štos - to da Marsovci bacaju kamenje na kuću Radivoja Lajića, iz BiH - strani mediji posvećuju dužnu pažnju ovoj zaista nesvakidašnjoj pojavi.

KAMENUJU GA MARSOVCI!
23 Jul 2010

Britanski "Dejli telegraf" "zagrizao"!

Tako je ova vest počela

da kruži svetom!

I, dok "naši stručnjaci" tvrde da je to, sve, čista "laža-i-paralaža", "reklamni trik", "marketinški štos" - to da Marsovci bacaju kamenje na kuću Radivoja Lajića, iz BiH - strani mediji posvećuju dužnu pažnju ovoj zaista nesvakidašnjoj pojavi. Među prvima koji su se zainteresovali za ovaj fenomen - napad vanzemaljca na Srbina iz Gornjih Lajića (isto prezime: i to je nekakav znak!), kod Prijedora.

Radi se o tom da, već godinama, na Lajićevu kući pada kamenje, to jest "čisti" meteoriti, šta bi drugo i moglo biti iz "visokog vazduha"! Danju, noću, po kiši ili vedrom danu, po snegu, vetru... odjednom - "zadobuje" po krovu - kamenje!

- Ne znam šta sam Marsovcima skrivio, ali, eto, ne ostravljaju me na miru! Nikog drugog, samo se na mene navrzli! - vajka se Lajić.

Prvi kamen je pao još 2007. I, otad, malo-malo - dosad šest puta! - pa kamenje zatrešti po krovu - koji je Lajić ojačao metalom - i svud, po dvorištu!

Neke meteorite, prodao je "Holandskom univerzitetu" i čeka se njihovo ispitivanje.

- To mi rade bića iz svemira - kategoričan je Lajić. - Zašto mene, možda sam im nešto kriv, ja ne znam šta!...

Ovo je Lajić izjavio u pero novinaru "Dejli telegrafa" što je ovaj list i objavio.

A naši se prave "toše", niko nema "tri čiste" da na naučnoj osnovi objasni kako to da baš na Lajićevu kuću pada kamenje s nebeskih visina!

Nedavno su u Gornje Lajiće stigli i izabrani stručnjaci da ispitaju kakvo to neobično jako magnetno polje zrači što se dovodi u vezu s padom "svemirskog kamenja"...

Nešto slično je i kod nas, u Srbiji, s, tzv., "Najdanovim krugovima" i, još, nekim.

Ostaje da pozitivna nauka kaže svoj sud.

B. M.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt