Jubilej FK Trebič

Povodom 40 godina od osnivanja FK Trebič u ponedeljak su u sali iznad Vatrogasnog dodeljene zahvalnice ljudima koji su dali svoj doprinos klubu.

Jubilej FK Trebič
22 Maj 2012

fk trebic grb22.05.2012. VEST RTV Sokobanja - Jubilej FK Trebič

Povodom 40 godina od osnivanja FK Trebič u ponedeljak su u sali iznad Vatrogasnog dodeljene zahvalnice ljudima koji su dali svoj doprinos klubu. Zahvalnice su primili pojedinci i firme koji su pomogli klubu, ali i oni najstariji koji su dali svoj doprinos u nekim prošlim vremenima. Predsednik Skupštine kluba Radomir Milovanović kaže da je zadovoljan što je klub sačuvan u proteklih 40 godina. Povodom ovog jubileja, u goste Trebiču dolazi superligaš FK Jagodina. Oni će danas odigrati prijateljsku utakmicu na stadionu Bata Nole na Podini. Utakmica počinje u 17h.


24.05.2012. VEST- Trebič

Povodom 40 godina od osnivanja FK Trebič juče je na stadionu Bata Nole na Podini odigrana prijateljska utakmica sa superligašem Jagodinom. Utakmica je odigrana u fer i sportskoj atmosferi a rezultat je bio u drugom planu. Trener FK Trebič Ivica Petrović rekao je da da su svi u klubu zadovoljni i da im je bila čast ugostiti četvrti tim u Srbiji. Trener FK Jagodina Simo Krunić je istakao da je utakmica između Trebiča i Jagodine imala pre svega revijalni karakter i da mu je drago što su svojim prisustvom uveličali proslavu. Nakon utakmice igrači i funkcioneri dva kluba otišli su na zajedničku večeru, gde su dodeljene zahvalnice i pokloni.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt