Javni radovi - Vesti TV Sokobanja

Javni radov:: Nacionalna služba za zapošljavanje, odobrila je 434 projekta u okviru javnih radova na kojima će posao dobiti 5.211 građana. Iz budžeta Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja u ovoj godini je za te projekte izdvojeno 700 miliona dinara.

Javni radovi - Vesti TV Sokobanja
7 April 2011

07. 04. 2011. VEST: Javni radovi

Nacionalna služba za zapošljavanje, odobrila je 434 projekta u okviru javnih radova na kojima će posao dobiti 5.211 građana. Iz budžeta Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja u ovoj godini je za te projekte izdvojeno 700 miliona dinara. Najveći broj javnih radova, čak 57 odsto sprovešće se u nerazvijenim opštinama. Zaposlenima na poslovima javnih radova mesečno će biti isplaćivane zarade prema stepenu stručne spreme i to 17.600 za I i II stepen, 18.000 za III i IV, 20.000 za V i VI i 22.000 za VII stepen stručne spreme. Nacionalna služba za zapošljavanje kontrolisaće sprovođenje javnih radova, kao i redovnost isplate sredstava.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt