Izbori u Sokobanji 2012.

Sporazum o saradnji između Demohrišćanske stranke Srbije i DS potpisan je juče. / U okviru predizborne kampanje, kandidat za predsednika opštine koalicije Preokret Predrag Stevanović izneo je svoje viđenje stanja u sokobanjskom sportu / Predstavnici DS obišli su u subotu Vrcarev potok, gde su razgovarali sa gradjanima, predstavili ono što je uradjeno u prehodnom periodu

Izbori u Sokobanji 2012.
30 April 2012

30.04.2012. VEST- Sporazum DHSS i DS

izbori sokobanjaSporazum o saradnji između Demohrišćanske stranke Srbije i DS potpisan je juče. Saradnju dve stranke ozvaničili su ćerka pokojnog Vladana Batića, Olgica i narodni poslanik Dejan Nikolić. Kako su nam rekli, ova saradnja datira od 2008.godine. Olgica Batić je rekla da saradnja demohrišćana i demokrata postoji gotovo u svim mestima u Srbiji, i da je to potpuno prirodno jer se njihovi programi umnogome poklapaju. Nosilac liste DS u Sokobanji, narodni poslanik Dejan Nikolić rekao je da je ovo partnerstvo strateško, jer je u ovim teškim vremenima svaki čovek bitan i niko ne sme da stoji po strani. Poverenik Demohrišćanske stranke Srbije za Sokobanju Dejan Milijić istakao je da su tri ključna razloga potpisivanja ovog sporazuma, i to-vraćeni su dugovi i sprečen je stečaj opštine, Sokobanja je dobila poslanika po meri, i konačno sam program koji je DS kandidovao za ove izbore. Predstavnici Povereništva Demohrišćanske stranke u Sokobanji, nakon potpisivanja sporazuma, uručili su prigodne poklone Olgici Batić.


30.04.2012. VEST- Bata LDP

U okviru predizborne kampanje, kandidat za predsednika opštine koalicije Preokret Predrag Stevanović izneo je svoje viđenje stanja u sokobanjskom sportu. Kako je istakao Stevanović, ima puno problema koji muče sokobanjske sportiste, a osnovni je nedostatak strategije za unapređenje sporta u našem mestu. Upravo to je gorući problem sa kojim će koalicija Preokret suočiti. Predstavnik koalicije Preokret Predrag Stevanović rekao je da je sramota da sto godina FK Ozren ne bude obeleženo na bolji način. Kako je kazao, to je bila idealna prilika da se obezbedi novac iz budžeta Fudbalskog saveza Srbije, ili možda čak UEFE ili FIFE za izgradnju novog terena na Podini. Takođe, Stevanović se osvrnuo na neiskorišćenost prirodnih resursa, pre svega Očne bolnice na Ozrenu koja je idealna za bazične pripreme sportista, dok lokalne vlasti nemaju ideju kako ovaj prostor da iskoriste.


30.04.2012. VEST – Vrcarev potok

U okviru predizborne kampanje predstavnici DS obišli su u subotu Vrcarev potok, gde su razgovarali sa gradjanima, predstavili ono što je uradjeno u prehodnom periodu i ono što je u planu za naredni period. Vrcarev potok je jedan od manjih opštinskih projekata, čije je uredjenje počelo pre 2 godine, a ove godine trebalo bi da dobije finalni izgled, rekla je Sanja Knežević, kandidat DS za odbornika. Dejan Nikolić, kandidat DS za narodnog poslanika pozvao je gradjane da na izborima 6. maja ne glasaju za stranku već za ljude koji je predstvaljaju, i pozvao i druge stranke da kažu koji su njihovi kandidati za predsednika opštine i poslanike, jer samo ljudi mogu dalje da razvijaju Sokobanju. Kada gradjani odluče za koje će ljude iz Sokobanje glasati, vrlo je bitno da tu stranku podrže i po vertikali, jer samo ista vlast u republici i u lokalu je garant daljeg razvoja, naglasio je Nikolić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt