Isplata dugovanja porodicama poginulih rudara

Direktor JP PEU Resavica, Vladan Milošević je članovima poriodica rudara poginulih u nesreći u RMU Soko, koja se dogodila 1998. godine, ponudio rešenje za isplatu dugovanja po osnovu rešenja izvršnih presuda.

Isplata dugovanja porodicama poginulih rudara
4 Novembar 2012

rudnik soko Direktor JP PEU "Resavica", Vladan Milošević je članovima porodica rudara poginulih u nesreći u RMU "Soko", koja se dogodila 1998. godine, ponudio rešenje za isplatu dugovanja po osnovu rešenja izvršnih presuda. Izvršnu presudu ima devetoro članova porodica poginulih radnika, koji su juče sa svojim punomoćnikom, advokatom Vladimirom Jovčićem, na sastanku u upravnoj zgradi RMU "Soko" upoznati sa dva predloga za isplatu duga. Obzirom na nedostatak novca i potrebe JP PEU "Resavica" da održava proces proizvodnje, kako bi smo imali neometanu, kontinuiranu proizvodnju uglja – mi moramo tražiti neko srednje rešenje, kaže direktor, Vladan Milošević, koji je na sastanku izneo dva predloga. Jedan je da JP PEU "Resavica" traži pomoć države iz subvencija kako bi bio isplaćen ceo iznos odmah, što se tiče glavnice, a drugi da ukoliko porodice žele i kamate – dug bude isplaćen na više mesečnih rata, do kraja 2013. Članovi porodica bi trebalo do 20. novembra da odluče koji će od pomenutih predloga rešenja prihvatiti, i nadam se da će tada zakazani sastanak uroditi plodom i da će biti zaključeno vansudsko poravnjanje, kaže advokat Jovčić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt