INICIJATIVA SKUPŠTINI: FK OZREN - Vesti TV Sokobanja

FK „Ozren”, uputio je Skupštini Opštine Sokobanja, predsedniku skupštine, Miliši Diniću, Inicijativu u kojoj stoji: Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period od 2009. do 2013. godine definisani su ciljevi razvoja sporta kao oblasti od posebnog društvenog interesa.

INICIJATIVA SKUPŠTINI: FK OZREN - Vesti TV Sokobanja
21 April 2011

21. 04. 2011. VEST: INICIJATIVA SKUPŠTINI: FK „OZREN”

FK Ozren FK „Ozren”, uputio je Skupštini Opštine Sokobanja, predsedniku skupštine, Miliši Diniću, Inicijativu u kojoj stoji: Strategijom razvoja sporta u Republici Srbiji za period od 2009. do 2013. godine definisani su ciljevi razvoja sporta kao oblasti od posebnog društvenog interesa. Istim dokumentom utvrdjeni su i nosioci poslova, njihove obaveze i odgovornosti, radi realizacije strateških ciljeva. Akcionim planom za sprovodjenje usvojene strategije razvoja sporta Vlada Srbije je utvrdila i rokove u kojima nosioci poslova, medju njima i sve jedinice lokalne samouprave, treba da izvrše odredjene aktivnosti. Kako se od dana donošenja ove strategije pa do danas Skupština opštine Sokobanja nije bavila ovim pitanjima, kao ni opštinsko veće, to Vam ovim putem upućujemo zahtev da i ova pitanja uvrstite u dnevni red za jednu od narednih sednica SO Sokobanja-stoji u inicijativi FK „Ozren” upućenoj SO Sokobanja. FK „Ozren” je i do sada, u više navrata, pokretao inicijative u cilju organizovanja rasprave o stanju i mogućim pravcima razvoja sokobanjskog sporta. Nažalost, inicijative nisu naišle na podršku, zbog odsustva političke volje i očiglednog nerazumevanja potrebe da je za dalji razvojh sokobanjskog sporta potrebno da se, pre svega, uredi u skladu są Zakonom o sportu da bi se potom unapredio i kao takav doprineo sveukupnom razvoju opštine Sokobanja, stoji u inicijativi koja je dostavljena i našoj redakciji.

FK „Ozren“

U derbi utakmici 15. kola Okružne lige Fudbalskog Saveza Zaječar, ekipa FK „Ozren“ u subotu 23. aprila sastaje se sa ekipom „ŠSK“ iz Štipine. Utakmica se igra na stadionu „Bata Nole „ na Podini sa početkom u 16 časova i 30 minuta.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt