IN BITI FIN - Vesti TV Sokobanja

IN BITI FIN - Omladinska organizacija Sokobanja radi na realizaciji projekta "Jut net" u partnerstvu sa Otvorenim klubom iz Niša, koji se realizuje u 8 gradova Jugoistočne Srbije, a koji podržava delegacija EU u Republici Srbiji.

IN BITI FIN - Vesti TV Sokobanja
27 April 2011

27. 04. 2011. VEST: IN BITI FIN

omladinska-organizacija Omladinska organizacija Sokobanja radi na realizaciji projekta "Jut net" u partnerstvu sa Otvorenim klubom iz Niša, koji se realizuje u 8 gradova Jugoistočne Srbije, a koji podržava delegacija EU u Republici Srbiji. Projekat nosi naziv "Baš je in biti fin". Cilj projekta je upoznavanje mladih sa civilnim sektorom kako u Sokobanji, tako i u Timočkom i Niškom regionu, kaže Isidora Jakšić iz Omladinske organizacije. U okviru projekta održana su dva seminara, jedan vezan za toleranciju i ljudska prava, a drugi za motivaciju mladih, dodaje ona. Kako nam je rekla Isidora Jakšić, odziv je bio odličan, a podeljeni su i sertifikati učesnicima. Štampan je i "Vodič za snalaženje u civilnom društvu", a pripremljen je i propagandni materijal. U subotu, 30. aprila, ispred muzeja će biti postavljen pano, a projekat će biti zvanično završen 6. maja, kada će u Nišu biti održan skup kome će prisustvovati sve nevladine organizacije koje su učestvovale u realizaciji projekta „Omladinska mreža“, objašnjava Isidora Jakšić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt