HUMANOST NA ISPITU

Ucenici osnovne škole "Mitropolit Mihailo", iz Sokobanje i Školski odbor, poveli su akciju prikupljanja novcanih sredstava, za pomoc drugu u nevolji. Nedavno je u organizaciji škole i Crvsnog krsta Sokobanje, održan humanitarni kros i prikupljena sredstva su podeljena ugroženoj deci u opštini.

HUMANOST NA ISPITU
1 Novembar 2008

Ucenici osnovne škole "Mitropolit Mihailo", iz Sokobanje i Školski odbor, poveli su akciju prikupljanja novcanih sredstava, za pomoc drugu u nevolji. Nedavno je u organizaciji škole i Crvsnog krsta Sokobanje, održan humanitarni kros i prikupljena sredstva su podeljena ugroženoj deci u opštini. Ovoga puta novcana pomoc je potrebna Milanu Trpkovicu, uceniku cetvrtog razreda osnovne škole, koji se teško krece i porebna mu je operacija tetiva. Operativni zahvat te vrste izvodi tim lekara i hirurga iz Rusije i dva puta godišnje dolaze u Srbiju, u prolece i jesen i operacija je dogovorena za mart mesec, 2009. godine. Troškovi iznose 200.000 dinara i porodica Trpkovic nije u stanju da je plati i velike nade ulaže u pomoc ljudi dobre volje, saopštila nam je direktor OŠ "Mitropolit Mihailo" gospoda Jelena Milenovic.

Nadamo se da humanost i u ovom slucaju nece izostati, a novac se može uplatiti na žiro racun broj: 325-9300000004947-83, Sanja Trpkovic, sa naznakom, za pomoc!

* * *

9:47 29.10.2008 autor:

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt