HITNA SLUŽBA 16.02.2012. - Vesti RTV Sokobanja

Kako je za RTV Sokobanja rekla Snežana Šujica, načelnica službe hitne pomoći u Domu zdravlja će od srede, 15.-og do nedelje, 19.-og raditi samo dežurna služba.

HITNA SLUŽBA 16.02.2012. - Vesti RTV Sokobanja
18 Februar 2012

hitna pomoc14.02.2012. VEST - Hitna služba

Kako je za RTV Sokobanja rekla Snežana Šujica, načelnica službe hitne pomoći, u protekloj nedelji bio je povećan broj preloma kostiju i zglobova, a savet je da se ne izlazi na sneg ako nije nužno. Što se tiče opstruktivnih bolesti, savet je da se redovno uzima terapija, i da se u slučaju pogoršanja stanja dođe lekaru. U protekloj nedelji nije bilo previše slučajeva povišene temperature, dok poseban problem predstavljaju osobe koje imaju hroničnih problema sa alkoholom, i koji se lako smrznu po ovom vremenu usled dejstva alkohola. U Domu zdravlja će od srede, 15.-og do nedelje, 19.-og raditi samo dežurna služba.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt