GLAVNI ODBOR SPS - Vesti TV Sokobanja

Izbori u mesnim, opštinskim i okružnim odborima Socijalističke Partije Srbije, biće održani u naredna 2 meseca, saznajemo od predsednika OO SPS-a Sokobanje, Zorana Milovanovića.

GLAVNI ODBOR SPS - Vesti TV Sokobanja
8 April 2011

08. 04. 2011. VEST: GLAVNI ODBOR SPS

Izbori u mesnim, opštinskim i okružnim odborima Socijalističke Partije Srbije, biće održani u naredna 2 meseca, saznajemo od predsednika OO SPS-a Sokobanje, Zorana Milovanovića. U nedelju, 3. aprila u Beogradu, održana je sednica Glavnog odbora ove stranke. Prisustvovao je i član Glavnog odbora SPS-a iz Sokobanje dr Dragoslav Andjelković, koji je nakon sednice održao sastanak sa Izvršnim odborom SPS-a u Sokobanji i preneo nam zaključke Glavnog odbora, objašnjava Zoran Milovanović. Bitna su 2 zaključka, dodaje on. Prvi je vezan za izbore u samoj partiji, koji će se održati maja i juna, a drugi zaključak vezan je za izbore na nivou republike. Po ovom pitanju SPS ima stav, a to je da smo mi spremni za izbore u svako doba, kaže Milovanović ali dodaje da je bolje da se izbori održe nakon sto Srbija dobije status kandidata za EU.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt