Fudbal u našoj opštini 17.10.2011 - Vesti TV Sokobanja

Deveto kolu Pomoravsko-timočke zone / Četvrto kolo Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga / Šesto kolo opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend / 8. kolo Okružne lige Zaječar fudbaleri Sloge iz Žučkovca izgubili

Fudbal u našoj opštini 17.10.2011 - Vesti TV Sokobanja
17 Oktobar 2011

17.10. 2011. Fudbal-Ozren

U devetom kolu Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena gostovali su u Aleksandrovcu gde su se sastali sa ekipom FK Župa. Bez nekolicine standardnih prvotimaca igrači Ozrena prikazali su slabu igru i zasluženo su poraženi rezultatom 5-1. U narednom , desetom kolu Ozren dočekuje jednog od pretendenata na prvo mesto u zoni, ekipu FK Jedinstvo iz Paraćina. Utakmica se igra u subotu, 22. oktobra, na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 15 časova.


17.10.2011. Fudbal-Pioniri i petlići

U četvrtom kolu Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga petlići i pioniri FK Ozren dočekali su svoje vršnjake iz FK Rtanj iz Boljevca. Petlići Ozrena pobedili su petliće Rtnja ubedljivim rezultatom 8-3, dok su pioniri Ozrena igrali nerešeno sa svojim vršnjacima iz Boljevca, 0-0. U narednom , petom kolu, petlići i pioniri Ozrena u nedelju, 23. oktobra gostuju u Zaječaru gde se sastaju sa vršnjacima iz ekipe FK Kablovi.


17.10.2011. VEST - Opštinska liga

Šesto kolo opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i rezultata:

Mladost – Bukovik 2:2

Slemen – Rtanj 2:2

Napredak – Palilulac 1:2

Pobeda – Omladinac 0:3

Trebič – Ozren2 2:2

Nakon VI kola prvo mesto na tabeli sa 13 bodova zauzima ekipa "Trebič, na drugom mestu sa isto toliko bodova ali slabijeg gola razlike nalazi se "Rtanj", a treće poziciju zauzima ekipa Omladinac Blendija sa 9 bodova.


ŠSK Štipina - Sloga Žučkovac (1:0)

U 8. kolu Okružne lige Zaječar fudbaleri Sloge iz Žučkovca izgubili su u gostima od ŠSK iz Štipine rezultatom 1:0. U narednom kolu Sloga dočekuje lidera na tabeli ekipu Rtnja iz Boljevca. Utakmica se igra u nedelju 16. oktobra od 15 časova na igralištu u Žučkovcu.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt