Fudbal, odbojka, stonitenis i dresovi u Resniku - Vesti TV Sokobanja

Fudbal, odbojka, stonitenis i dresovi u Resniku:: Predsednik Kompanije “Milenijum group” Miloš Mitrović , FK “Mladost” iz Resnika poklonio je juče garnituru dresova i fudbalsku loptu

Fudbal, odbojka, stonitenis i dresovi u Resniku - Vesti TV Sokobanja
28 Mart 2011

28.03.2011. V E S T – FK „Ozren”

U okviru prvog kola Kupa Srbije na nivou Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga, fudbaleri FK”ozren” juče su na stadionu „Bata Nole” na Podini pobedili ekipu FK „Omladinac” iz Blendije rezultatom 6:2. Pogodke za „Ozren” postigli su Miloš Petrović pet pogodaka i Zakovski jedan pogodak, dok su strelci za „Omladinac” bili Nemanja Stanković i Ivan Ristić. U drugom klu Kupa Srbije fudbaleri „Ozrena” sastaju se są ekipom „Sloga” iz Žučkovca.

Odbojka

U osmom kolu Regionalne odbojkaške lige Zaječar, odbojkaši Ozrena savladali su u subotu u Negotinu ekipu „Hajduk Veljko” rezultatom 3:2, po setovima ( 21:25, 25:23, 25:22,25:27, 10:15).). Nakon ove pobede Ozren ostaje na drugom mestu na tabeli. U narednom kolu Ozren dočekuje ekipu „Zaječar” iz Zaječara. Utakmica će biti odigrana u subotu u u školskoj sali, sa početkom u 20 i 30. Pionirska selekcija OK „Ozren“ na početku lige prve utakmice odigraće u nedelju u Knjaževcu sa ekipama „Knjaževac“ i Đerdap“.

Dresovi u Resnik

Predsednik Kompanije “Milenijum group” Miloš Mitrović , FK “Mladost” iz Resnika poklonio je juče garnituru dresova i fudbalsku loptu. Ovo je početak saradnje Kompanije “Milenijum group” i FK “Mladost”, koju je započeo Ranđel Petrović lekar Rukometnog kluba “Milenijum” koji posluje u okviru ove kompanije. Predsednik Kompanije “Milenijum group” Miloš Mitrović, izjavio je da će ova kompanija i u narednom periodu pomagati FK “Mladost” u sportskoj opremi. Nakon dodele dresova na stadionu u Resniku odigrana je i prijateljska utakmica između FK “Mladost” i FK “Sloga” iz Žučkovca. Ovo je bila pripremna utakmica pred početak prvenstva Opštinske fudbalske lige.

Stoni tenis

Završni turnir Opštinske stonoteniske lige odigran je u subotu. Prvo mesto osvojio je Dragan Najdić iz ekipe All stars. Drugo mesto Predragu Stojanoviću iz ekipe Kontra a treće mesto zauzeo je Nikola Božinović iz ekipe All stars. Igrači kažu da je borba bila fer i korektna, i da su zadovoljni celokupnom organizacijom takmičenja. Na turniru je učestvovalo 8 najboljih igrača Opštinske stonoteniske lige.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt