FK Ozren i Opštinska liga - Vesti TV Sokobanja

FK Ozren u derbiju kola dočekuje ekipu FK Jedinstvo iz Paraćina / Pioniri i petlići Ozrena u nedelju gostuju u Zaječaru / Ozren 2 sastavljena od omladinaca i kadeta FK Ozren dočekuje ekipu FK Napredak iz Jošanice

FK Ozren i Opštinska liga - Vesti TV Sokobanja
22 Oktobar 2011

21.10. 2011. VEST-FK Ozren

U desetom kolu Pomoravsko-timočke zone ekipa FK „Ozren” u derbiju kola dočekuje ekipu FK „Jedinstvo” iz Paraćina. Utakmica se igra sutra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 15 časova. Ovo je prilika igračima Ozrena da se dobrom igrom i pobedom pred svojim navijačima iskupe za slabu igru i ubedljiv poraz u prošlom kolu u Aleksandrovcu. Igrači i rukovodstvo kluba pozivaju navijače da u što većem broju dodju na stadion i sportskim navijanjem pomognu Ozrenu da osvoji tri nova boda i ostane u vrhu tabele.


21.10. 2011. VEST-FK Ozren-pioniri i petlići

Pioniri i petlići Ozrena u nedelju gostuju u Zaječaru gde se u okviru petog kola Lige pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga sastaju sa svojim vršnjacima iz FK „Kablovi” iz Zaječara.


21.10. 2011. VEST-FK Ozren ll

U sedmom kolu Opštinske lige FSO Sokobanja u nedelju ekipa Ozren 2 sastavljena od omladinaca i kadeta FK „Ozren” dočekuje ekipu FK „Napredak” iz Jošanice. Utakmica se igra na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 12 i 30.


21.10.2011. VEST – Opštinska liga

VII kolo Opštinske fudbalske lige biće odigrano za vikend. U subotu se sastaju:

Rtanj – Mladost

Bukovik – Trebič

U nedelju će biti odigrane sledeće utakmice:

Omladinac – Slemen

Palilulac - Pobeda

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt