FK Ozren - ČLANARINA

Novim statutom FK Ozren koji je stupio na snagu marta ove godine predvidjeno je da se izbor novih organa u klubu sprovede u roku od šest meseci od stupanja na snagu statuta.

FK Ozren - ČLANARINA
18 Jun 2012

FK Ozren18. 06.2012. VEST: FK "Ozren", ČLANARINA

Novim statutom FK "Ozren" koji je stupio na snagu marta ove godine predvidjeno je da se izbor novih organa u klubu sprovede u roku od šest meseci od stupanja na snagu statuta. S tim u vezi, UO FK "Ozren" je na sednici održanoj 17. juna doneo odluku da se početkom jula održi Sabor članova kluba na kome bi se predložili i izabrali članovi nove skupštine kluba. Kako je ststutom predvidjeno da u predlaganju i izboru članova organa kluba mogu da učestvuju samo legitimni članovi kluba, UO FK "Ozren" poziva svoje navijače i simpatizere dado kraja juna meseca u što većem broju uplate članarinu za ovu godinu i time steknu pravo da predlažu, biraju i budu birani u nove organe kluba. Članarina u iznosu od 500 dinara može se uplatiti na tekući račun kluba kod OTP banke ili kod sekretara kluba Šerafedina Cene.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt