Etnos NECANJE - Vesti TV Sokobanja

Obuka u tehnici necanja u Etnološkoj radionici “Etnos”, a u organizaciji “Etno mreže” završava se sutra. Ovaj projekat Etno mreže je deo jednog većeg projekta koji se tiče licenciranja zanatskih radionica.

Etnos NECANJE - Vesti TV Sokobanja
31 Mart 2011

31. 03. 2011. VEST: Etnos NECANJE

necanje Obuka u tehnici necanja u Etnološkoj radionici “Etnos”, a u organizaciji “Etno mreže” završava se sutra. Ovaj projekat Etno mreže je deo jednog većeg projekta koji se tiče licenciranja zanatskih radionica. Necanje je zahtevna teknika, ali polaznice su bile zainteresovane i pokazale su odlične rezultate, kaže edukatorka Danijela Aradjanski. Kurs je trajao 12 dana. Polaznice su se odlično snašle, ali pred njima je još jedan posao, kaže edukatorka, Danijela Aradjanski. One će dobiti zadatak da prvi put samostalno naprave mrežu, popune je i izrade čipku. Na ovaj način one će pokazati znanje koje su stekle za vreme obuke. Posle ovog, završnog rada polaznice očekuje test koji podrazumeva izradu odredjeneh zadatih radova i to će biti II, napredniji nivo obuke iz kojeg će etno mreža birati nove edukatore, kaže Danijela Aradjanski.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt