Dr Ljiljana Isaković ponovo izabrana za direktora Specijalne bolnice Vesti Soko TV 17.01.2011.godine

Odlukom Upravnog odbora Specijalne bolnice Sokobanja, doktor medicinskih nauka Ljiljana Isaković, specijalista interne medicine, ponovo je izabrana za direktora te zdravstvene ustanove u narednom četvorogodišnjem periodu

Dr Ljiljana Isaković ponovo izabrana za direktora Specijalne bolnice Vesti Soko TV 17.01.2011.godine
17 Januar 2011

17.01.2011. V E S T – Dr Ljiljana Isaković ponovo izabrana za direktora Specijalne bolnice

Odlukom Upravnog odbora Specijalne bolnice ’’Sokobanja’’, doktor medicinskih nauka Ljiljana Isaković, specijalista interne medicine, ponovo je izabrana za direktora te zdravstvene ustanove u narednom četvorogodišnjem periodu. Ovu odluku Upravni odbor doneo je na sednici održanoj u subotu 15.januara. Na Konkurs za izbor direktora, osim dr Isaković, javila su se još dva kandidata. Dr Ljiljana Isaković nalazi se na čelu Specijalne bolnice ’’Sokobanja’’ od 2003.godine. Stoji u Saopštenju dostavljenom našoj redakciji.


17.01.2011. VEST – Dugovanja JKP

Dugovanja privrednih subjekata i domaćinstava na području naše opštine prema JKP „Napredak“ su na nivou prošlogodišnjih, saznajemo od direktora Komunalnog Saše Drljače. Svi korisnici komunalnih usluga koji duguju više od tri računa, trebalo bi da dugovanja izmire u najkraćem mogućem roku, kaže Drljača. Prema njegovim rečima Komunalno preduzeće omogućilo je svim korisnicima plaćanje i na više mesečnih rata. Međutim i tu dolazi do izvesnih problema, jer pojedini korisnici ne uplaćuju rate na vreme. Direktor JKP Saša Drljača apeluje na sve one koji su sklopili Ugovor da svoje obaveze izmiruju na vreme.


17. 01. 2011. VEST: AGROBIZNIS III

Treći i završni deo seminara u okviru projekta USAID Agrobiznis, "Žene u preduzetništvu", koji sprovodi firma "Budi svoj čovek" iz Beograda, održan je danas u Sokobanji. U prvoj fazi programa, za žene je organizovana serija treninga na kojima stiču osnovna znanja o preduzetništvu. U trećem krugu seminara završavamo rad na izradi biznis planova, a imamo i konsultacije i dogovore o prezentaciji planova, kaže direktorka projekta "Budi svoj čovek", Radmila Stanojević. Polaznice seminara iz Sokobanje će biznis planove prezentovati na velikoj konferenciji na kojoj će učestvovati i polaznice iz cele Istočne Srbije, a konferencija će se najverovatnije održati u Zaječaru, saznajemo od Radmile Stanojević.U Sokobanji seminar je pohadjalo 16 ženaa u Srbiji je ukupno 304 žena koje će proći obuku i napraviti biznis plan, kojim će u II fazi programa moći da konkurišu kod Agrobiznis projekta za bespovratna sredstva u pojedinačnom iznosu do 15 000 dolara uglavnom u opremi.


17.01.2011. VEST – Opštinska liga

Deveto kolo Pštinske stonoteniske lige odigrano je juče. Evo i kompletnih rezultata:

Milenijum – MB Komerc 8:1

Stanići i Olići – MB Komerc 9:0

Milenijum – All star 5:4

All star – Stanići i Olići 8:1

All star – Relax 9:0

Kontra – 92 3:6

92 – All star 0:9

Relaks – Kontra 9:0

Posle devetog kola prvo mesto na tabeli sa 16 bodova zauzima ekipa Milenijum, na drugom mestu nalazi se ekipa All stars sa 14 bodova. Poslednja na tabeli bez bodova je ekipa MB Komerc.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt