Donacija Japana komunalnom preduzeću Napredak Sokobanja - Vesti TV Soko

Donacija Japana komunalnom preduzeću Napredak Sokobanja:: Ambasador Japana u Beogradu Tošio Cunozaki i direktori JKP "Napredak" iz Sokobanje Saša Drljača i JKP "Vodovod" iz Vlasotinca Nebojša Stojanović, potpisali su danas ugovore o donaciji tim preduzećima, čija je vrednost oko 125 hiljada evra.

Donacija Japana komunalnom preduzeću Napredak Sokobanja - Vesti TV Soko
3 Mart 2011

Donacija Japana

japan-sokobanja Ambasador Japana u Beogradu Tošio Cunozaki i direktori JKP "Napredak" iz Sokobanje Saša Drljača i JKP "Vodovod" iz Vlasotinca Nebojša Stojanović, potpisali su danas ugovore o donaciji tim preduzećima, čija je vrednost oko 125 hiljada evra. Tim povodom na konferenciji za novinare u Vladi Srbije pored potpisnika ugovora učestvovali su i državni sekretar u Ministarstvu životne sredine i prostornog planiranja Vladimir Jovanović, predsednici opština Sokobanja i Vlasotince, Dimitrije Lukić i Srđan Šušulić .Naše komunalno preduzesće "Napredak" dobilo je kamion za sakupljanje smeća čija je vrednost 58.000 evra, dok je "Vodovodu" dodeljeno vozilo za održavanje kanalizacione mreže, koje košta više od 66.000 evra. "Ubeđen sam da će uz pomoć donacije stanovnici Sokobanje moći da žive u boljem okruženju, kao i da će naša donacija Vlasotincu poboljšati higijenske uslove života", istakao je Cunozaki. On je rekao da je novac prikupljen od poreskih obveznika Japana, podsetivši da je ukupan iznos japanske pomoći Srbiji viši od 200 miliona evra, kao i da je do sada realizovano 129 projekata kroz programe donacija za osnovne potrebe stanovništva.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt