Doček Nove Godine u klubu UNO

I ove godine Sokobanja obiluje raznovrsnom ponudom za proslavu Nove Godine. Za sve one koji žele da njluđu noć, reprizu NG i 2.januar provedu u najboljem raspoloženju, prva preporuka je KLUB UNO

Doček Nove Godine u klubu UNO
13 Novembar 2014

diskoteka uno

I ove godine Sokobanja obiluje raznovrsnom ponudom za proslavu Nove Godine. Za sve one koji žele da njluđu noć, reprizu NG i 2.januar provedu u najboljem raspoloženju, prva preporuka je KLUB UNO. Godinama unazad KLUB UNO je mesto koje garantuje spektakularno dobru zabavu, pa je dosadašnjim profesionalnim iskustvom i za DOČEK 2015. organizovana upravo takva.

Goste kluba zabavljaće odličan TRIO iz NIŠA BAND „ŽIGOLO“ i DJ, za najlepši par i najveselije društvo obezbeđeni su pokloni, popunjavaće se i kuponi za vrednu nagradnu igru, a prvi minuti u Novoj 2015. obeležiće se vatrometom i ludom žurkom koja će trajati do ranih jutarnjih časova.

Cena ulaznice je 900,oo dinara po osobi, uz doplatu za rezervaciju separea 2400,oo dinara i barskog stola 500,oo dinara, i uključuje švedski sto, a tokom sve tri večeri prodaja pića biće po promo cenama.

UNO VAS POZIVA DA NOVU 2015. ZAPOČNETE U PRAVOM RASPOLOŽENJU.

REZERVACIJA NA :062/206-635 Mirjana

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt