DOBRODOŠLI MALI LJUDI

DOBRODOŠLI MALI LJUDI:: Ovu toplu i iskrenu dobrodošlicu uputili su predškolci, vrtića BUCKO, u Sokobanji, novim članovima velike dečije porodice. Za sve nove članove vrtića upriličena je priredba, koju su stariji Buckići sa svojim vaspitačicama uvežbali...

DOBRODOŠLI MALI LJUDI
6 Septembar 2008

predskolci-sokobanja vrtic bucko

Ovu toplu i iskrenu dobrodošlicu uputili su predškolci, vrtića "BUCKO", u Sokobanji, novim članovima velike dečije porodice.

Za sve nove članove vrtića upriličena je priredba, koju su stariji Buckići sa svojim vaspitačicama uvežbali, kako bi novim drugarima odagnali tremu i strah zbog odvajanja od mama i tata. Bilo je pesme i igre i recitacija, uglavnom zabave, koje malim ljudima nikad nije dosta. A bilo je lepo gledati ih i prisutni roditelji sve vreme trajanja priredbe, nisu skidali osmehe sa lica.

Ove godine vrtić Bucko je primio 127 predškolaca, od toga u Sokobanji 85 razvrstanih u tri grupe, a 42 mališana u 8 grupa po Mesnim zajednicama u selima, u kojima vrtić ima isturena odeljenja. U okviru vrtića funkcioniše i bolnička grupa, smeštena u vili "Dalmacija", a u njoj su deca koja su na dužem lečenju.ljuti gusari vrtic bucko 2008 Ovog trena, sa predškolcima, vrtić Bucko ima upisanih 287 deteta, podeljenih u 17 grupa i službenik vrtića, Nadica Stojković, sa žaljenjem konstatuje da je dece iz godine u godinu sve manje. Bela kuga - uzima svoj danak!

Dobrodošlicu mališanima i roditeljima u novu porodicu poželela je v.d. direktora vrtića, Miladinka Milenković, a nakon priredbe nove predškolce prihvatile su vaspitačice Marica Jović i Ljubinka Stojanović.

Srećno vam bilo mališani i pokušajte da ubedite roditelje da su deca, zaista, ukras Sveta i da ne treba da ih se plaše, već da ih rađaju!

autor:

Vladimir S. Putnik

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt