Đurđevdan, slava Demokratske stranke - Vesti TV Sokobanja

Centralna proslava Đurđevdana, slave Demokratske stranke, održana je u Sokobanji. Tom prilkom u svojevrsnoj ulozi i domaćina i gosta bio je predsednik Demokratske stranke i predsednik Republike Srbije Boris Tadić.

Đurđevdan, slava Demokratske stranke - Vesti TV Sokobanja
6 Maj 2011

06.05.2011. VEST – Đurđevdan, slava Demokratske stranke

slava DSCentralna proslava Đurđevdana, slave Demokratske stranke, održana je u Sokobanji. Tom prilkom u svojevrsnoj ulozi i domaćina i gosta bio je predsednik Demokratske stranke i predsednik Republike Srbije Boris Tadić. Proslavi je prisustvovao veliki broj ministara, članova stranke i koalicionih partnera. Predsednik Tadić je izrazio zadovoljtvo i čast što u Sokobanji proslavljaju slavu stranke. On je istakao da DS nije ratnička stranke iako je njen svetac čovek vojevanja i ratovanja, već je DS stranka mira, i da je njena najveca misija da se svakodnevno bori za mir. DS danas i DS u budućnosti je organizacija koja je spremna da se pomiri sa svojim protivnicima ako zajednički sagledavaju budućnost i opšte ciljeve. Predsednik opštine Sokobanja Dimitrije Lukić obraćajući se prisutnima izjavio je : Vaše prisustvo doživljavamo kao ohrabrenje i podršku ali i obavezu da sve započete projekte završimo kako bi uveli novu političku praksu u Srbiji da više ne budemo inventar datih i započetih obećanja i nikad završenih, nego da budemo jasna zaokružena celina na osnovu jasnog plana. Centralana proslava u Sokobanji svojevrsna je podrška ljudima koji danas vode Sokobanju, rekao nam je Narodni poslanik Dejan Nikolić. Razgovarali smo sa predsednikom gotovo čitav sat i dobili smo vrlo jasnu podršku da i dalje vučemo Sokobanju napred ne bi li smo našim sugradjenima učinili život boljim, dodao je on.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt