Dejan Nikolić - Zorana u Sokobanji napala samu sebe!

Očekivano je bilo da će napasti Demokratsku stranku i hvaliti Vladu u ostavci, ali da će napasti samu sebe, to je već iznenađenje! Mislio sam da je Zorana došla da se izvini građanima Sokobanje, ali izgleda da je ta reč ne postoji u njihovom korpusu moral

Dejan Nikolić - Zorana u Sokobanji napala samu sebe!
11 Januar 2016

Narodni poslanik Dejan NikolićOčekivano je bilo da će napasti Demokratsku stranku i hvaliti Vladu u ostavci, ali da će napasti samu sebe, to je već iznenađenje!

Mislio sam da je Zorana došla da se izvini građanima Sokobanje, ali izgleda da je ta reč ne postoji u njihovom korpusu moralnih normi.

Dok je bila ministarka protiv zaštite životne sredine Sokobanji je stopirala započetu izgradnju Reciklažnog centra (100% investicija Vlade od 35 miliona) koji bi se bavio separacijom i bukvalno prodajom smeća reciklažnim centrima. Bilo bi zaposleno 20 ljudi direktno i mnogo više indirektno. Izgradnja je bila započeta, ali je ona stopirala. I tako u 30 opština. Ukinula je i Fond iz kojeg je započeta izgradnja regionalne deponije u blizini Niša, a koji je 4 godine kasnije (2016) ponovo uspostavljen zbog penala i ozbiljne kritike EU.

Nije prvi put da napada druge za probleme koje je sama pravi.

Dobro je što je smenjena sa mesta ministarke protiv zaštite životne sredine!

To što je i u Knjaževcu napala lokalne naprednjake je verovatno znak novih podela kod njih u stranci.

Lokalni naprednjaci pre nego što reše sve nedaće Sokobanje, mogli bi barem da očiste smeće koje su ostavili juče iza sebe. To je ipak centar grada.

Narodni poslanik Dejan Nikolić

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt