Dečja nedelja - Vesti TV Sokobanja

Dečja nedelja počinje u ponedeljak 3. oktobra i trajaće do nedelje 9. oktobra. Mališani i vaspitači Predškolske ustanove Bucko obeležiće Dečiju nedelju mnogobojnim aktivnostima.

Dečja nedelja - Vesti TV Sokobanja
18 Septembar 2011

07.10.2011. V E S T – Završetak Dečje nedelje

decija nedelja

Današnjim aktivnostima, odnosno podelom igračaka po grupama , posetom Narodnoj biblioteci „Stevan Sremac“ i preuzimanjem članskih karata za predškolce, završena je nedelja posvećena deci. Zvanično, prve nedelje oktobra, kao i svake godine, obeležena je Dečja nedelja, međutim kod nas je dečja nedelja cele godine jer mi smo tu da deci obezbedimo srećnije i bezbrižnije detinjstvo i mislim da u tome i uspevamo, rekla je između ostalog direktorka PU „Bucko“ Miladinka Milenković, povodom završetka Dečje nedelje. Igračke koje su danas podeljene deci u sokobanjskoj PU su već po tradiciji, Pertinijeve igračke, koje vrtić svake godine kupuje na Pertinijevim danima. Igračke su veoma kvalitetne i dugo traju, a mi se trudimo da sve što je novo u programu Pertinija obezbedimo za našu decu, dodala je direktorka Milenković.


04.10.2011. VEST – Aktivnosti CK

U okviru Dečje nedelje u sredu 5. oktobra, mališani PU Bucko posetiće sokobanjski CK. Na ovaj način naši najmladji sugradjani stiču prve pojmove o principima i humanitarnom radu CK. Kroz kratak crtani film koji je prilagodjen njihovom uzrastu moći će da se upoznaju sa onim čime se bavi CK. Ovu priliku deca iz sokobanjskog vrtića koriste i da pomognu svojim vršnjacima donošenjem garderobe i igračaka, a veoma su radosni što na taj način nekome mogu da pomognu.


04.10.2011. VEST – DN - predstava

Drugog dana obeležavanja ”Dečije nedelje” pozorište “Šala” iz Beograda, priredilo je danas za mališane Predškolske ustanove “Bucko” pozorišnu predstavu “Torta od muzike i sporta ” u sali bioskopa „Moravica“. Predstava je prikazana i učenicima sokobanjske Osnovne škole. Predstava je poklon Opštine svim mališanima Predškolske ustanove “Bucko” i sokobanjskim osnovcima.


03.10.2011. VEST – Dečja nedelja OŠ

Osnovna škola "Mitropolit Mihailo" obeležiće Dečju nedelju brojnim aktivnostima, pod sloganom "U razlikama je naša sličnost". U utorak je na programu predstava "Torta od muzike i sporta" Mocart i Betoven u akciji za učenike mladjih uzrasta i radionice u savetovalištu za učenike starijih uzrasta. U sredu 5. oktobra biće organizovana je poseta predsedniku opštine. U četvrtak je po programu akcija po odeljenjima "Deca – deci", dok će u petak biti organizovana druženja u okviru odeljenja. Za učenike 8. razreda od srede do petka biće organizovana Profesionalna orjentacija "Svako bira put po svojoj meri".


30.09.2011. VEST – Dečja nedelja “Bucko”

Dečja nedelja počinje u ponedeljak 3. oktobra i trajaće do nedelje 9. oktobra. Mališani i vaspitači Predškolske ustanove „Bucko” obeležiće Dečiju nedelju mnogobojnim aktivnostima. U ponedeljak, prvog dana vaspitači će upoznati decu są njihovim pravima i obavezama. U utorak,4. oktobra pozorište “Šala” iz Beograda,prirediće za mališane predškolskog uzrasta pozorišnu predstavu “Torta od muzike i sporta” u sali bioskopa „Moravica“ sa početkom u 10 časova. Predstava je poklon Opštine svim mališanima Predškolske ustanove „Bucko“.U sredu, trećeg dana za pripremno predškolske grupe biće organizovana poseta predsedniku Opštine Dimitriju Lukiću, a nakon toga mališani će posetiti Crveni krst i ugroženim grupama dece pokloniti garderobu, odeću, obuću i igračke. U čettvrtak 6. oktobra , za mališane će biti organizovan maskembal.Maskembal sa žurkom počinje u 9 i 30 ispred Muzeja. U PU „Bucko“ obeležavanje Dečije nedelje završava se u petak 7. oktobra -predškolci će u prepodnevnim časovima posetiti NB „Stevan Sremac“.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Cenovnik Akva parka Podina Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt